در اين نشست \"مهدي جهانگيري\" گفت: ايران در زمينه توسعه گردشگري خود بسيار پر جهش حرکت ميکند و با برنامه و سياستهايي که در ستور کار قرار داده، آماده است سرمايه گذاران خارجي را براي طرحهاي با الويت خود جذب کند.
وي ادامه داد: با سرمايه گذران اتريشي مذاکرات زيادي انجام شده و در اين مذاکرات علاقه مندي آنها براي سرمايه گذاري در ايران از نزديک لمس شده است و ما به جد علاقهمند به همکاري با سرمايهگذاران اتريشي هستيم.
مدير عامل شرکت توسعه گردشگري با اشاره به همکاري شرکت اتريشي براي اجراي طرح توسعه تخت جمشيد تصريح کرد: شرکت توسعه گردشگري ايران تمايل دارد هرچه سريعتر پروتکل طرح توسعه تخت جمشيد را نهايي کند . از اين رو مديريت زمان براي طراح و سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري بسيار با اهميت است.
جهانگيري بيان داشت: پيشنهاد ما براي طرف اتريشي در مرحله اول نورپردازي سايت 12 هکتاري تخت جمشيد است همچنين ايجاد ساختماني داراي محلي براي ورود و خروج، گيشه فروش بليت ، رستوران و محلي براي استراحت بازديدکنندگان ضروري به نظر ميرسد.
وي با بيان اينکه با نورپردازي مناسب تخت جمشيد ميتوانيم در افزايش تعداد توريستهاي اين منطقه شاهد سير صعودي باشيم، گفت: ساماندهي و نورپردازي سايت 12 هکتاري تخت جمشيد با طرف اتريشي است و مرمت و بازسازي اين بناي تاريخي جزء وظايف سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري است و اين سرمايهگذاران در آن دخالتي نخواهند داشت.
مدير عامل شرکت توسعه گردشگري ايران آمادگي اين شرکت را براي هر گونه همکاري با طرف اترشي در حوزه سرمايهگذاري در گردشگري و صنايع دستي اعلام کرد.
وي يادآور شد: شرکت توسعه گردشگري ايران تمايل دارد که ظرف 2 تا 3 ماه آينده اين پروژه حالت اجرايي به خود بگيرد و اين تجربه همکاري ميتواند مقدمه براي همکاري هاي بيشتر به خصوص برگزاري نمايشگاههاي صنايع دستي باشد.
وي تاکيد کرد: شرکت توسعه گردشگري ايران در حال مذاکره با کشورهاي اروپايي و کشورهاي بازار هدف ايران براي برگزاري نمايشگاههاي دائمي است و در اين زمينه اطمينان داريم که بازار کشور اتريش ميتواند براي صنايع دستي ايران مفيد باشد.
وي در پايان اين نشست از برگزاري دومين همايش فرصتهاي سرمايه گذاري در آبان ماه سالآينده با حضور سرمايه گذران خارجي در تهران خبرداد.
102/
انتهای پیام/